2012-04-09 20:47 #0 av: Tilde

Jag är som sajtvärd heter Tilde, men mitt namn säger ju inte så mycket om vem jag är som person och vilken koppling jag har till leopardgeckos. Så vem är jag nu då?

Mitt namn är som sagt Tilde, jag är född och uppvuxen i Västerås, men flyttade i augusti 2011 till Danmark för att bo med min danska pojkvän Mads. Vi bor lite norr om Köpenhamn med våra 10 leopardgeckos, 4 crested geckos, 11 trynsnokar, 2 kaniner och vår jemenkameleont.

Förutom leopardgeckos och andra djur, är jag väldigt intresserad av mode och smink! Jag älskar även att resa och att skriva och teckna.

Både Mads och jag har alltid haft en stort intresse för reptiler, så det dröjde inte länge förrän vi skaffade vår första reptil, kameleonten Rango.

Jag fick min första leopardgecko när jag var sju år gammal. Hon hette Henke (vi trodde att det var en hane från början) och blev 12 år gammal. Jag hade även andra leopardgeckos medan jag bodde hos mina föräldrar, men det var inte förrän jag flyttade in med Mads som jag började med uppfödning.

Några av våra leopardgeckos

Om ni har frågor angående sajten, eller leopardgeckos så får ni mer än gärna fråga mig, så svarar jag redan samma dag!

Ni kan nå mig via...

  • PM här på iFokus
  • KiK messenger på iPhone och android (TwinkleDoll)
  • Viber - be bara om mitt nummer!

Jag har en reptilblogg som ni kan spana in här: Snowleos

 

Skrivet av: Tilde Carlsten